Work for you
– Ditt val, vårt uppdrag!

Söker du jobb, söker ditt företag ny personal eller vill du utbilda dig för att komma vidare på arbetsmarknaden? Då har du kommit rätt. Vi tror på en mänskligare arbetsmarknad där alla behövs. Välkommen till Work for you!

Vi är Work for you

Bemötande, Empowerment, Affärsmässighet och Professionalitet

Vår företagskultur bygger på engagemang och viljan att hjälpa människor och dessa begrepp är de som är grundläggande för oss som arbetar inom Work for you.

Vår historia

Företaget grundades 2004. Initiativtagare och en av två grundare var Wille Sannegård. I dag drivs företaget av Wille Sannegård och Wikan Personal AB.

Wille (f. 1943) har många års erfarenhet av att i olika roller arbeta med att stötta människor som har svårt att få fotfäste på den ordinarie arbetsmarknaden. Han har arbetat på Samhall som VD i olika bolag i närmare 20 år.

Dessförinnan arbetade han bland annat med utredningar på socialdepartementet och arbetsmarknadsdepartementet. På 1960-talet var han med och startade RFHL (Riksförbundet för hjälp åt läkemedelsmissbrukare) och fanns även med i den grupp som tog initiativ till och startade Pockettidningen R.

Grundare Wille Sannegård

Wikan Personal AB startades 2011 och kom 2019 in som delägare i Work for you och blir 2022 huvudägare. Wikan Personal har ca 700 anställda och ägs och drivs av grundarna till företaget. Företaget har sitt huvudkontor i Kristianstad och finns på ett 15-tal orter, från Skåne i söder till Skellefteå i norr. Företaget blev 2020 ”Årets företag” i Kristianstad. VD och en av huvudägarna i Wikan är Dan Samuelsson.

Grundare Dan Samuelsson

Wikan Personal och Work for you har en strak värdegemenskap som bas, vilket var en viktig utgångspunkt när Wikan 2019 gick in som delägare i Work for you. Det gemensamma målet för Wikan och Work for you är att efterhand på orter där båda företagen är etablerade skapa ett brett och komplett företag inom arbetsmarknadstjänster och utbildning.

Jobba hos oss Här finns vi Kontakta oss

På vår hemsida använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.