Rusta och matcha Trollhättan

Glada människor

Kom in till oss på Work for you i Trollhättan. Vi Rusta och matcha dig. Oavsett din bakgrund så har vi verktyg för att hjälpa dig i din väg mot arbete eller studier.

Om din väg går via studie så guidar vi dig genom alla möjligheter som finns och vad du behöver för att nå din drömutbildning. Vid hjälp mot arbete kommer vi hjälpa dig med ansökningshandlingar och i kontakter med arbetsgivare. För oss är det viktigt att du känner att vi finns här för dig och att vi har ett gemensamt mål. Det målet är att du ska komma ut i arbete eller studier. Du är hjärtligt välkommen till Work for you i Trollhättan.

Telefonnummer

070-164 46 17

Mail

my.lundblad-hallberg@infokomp.se

Besöksadress

Staveredsgatan 19, 461 31 Trollhättan

KA-nummer

10071225

Vad är Rusta och matcha i Trollhättan?

Det är Arbetsförmedlingen som bestämmer om du har rätt att gå rusta och matcha. Om du har rätt att gå rusta och matcha väljer du själv vilken leverantör du vill ha. Work for you är din lokala leverantör för rusta och matcha i Trollhättan. Hos oss får du stöttning med utgångspunkt från dig. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering och många kontakter hos företagen i Trollhättan. Detta är viktigt då de flesta jobb aldrig utannonseras utan går via kontakter. Vårt kontaktnät sträcker sig över flera branscher vilket ökar chanserna markant att vi tillsammans ska lyckas.

Det är enkelt. Så anmäler du till Rusta och matcha i Trollhättan

Om du fått klartecken från Arbetsförmedlingen att gå rusta och matcha så är det dags att välja leverantör. Anmälan görs till Arbetsförmedlingen på deras webbplats, www.arbetsförmedlingen.se, eller till din kontaktperson på Arbetsförmedlingen.

Kontakten med Arbetsförmedlingen underlättas av att du har Work for you Trollhättans unika KA-nummer 10071225. Det kanske trevligaste sättet är om du kontaktar oss så vi får möjlighet att träffas och hjälpa dig och samtidigt hjälpa dig med registreringen. Välkommen till Work for you i Trollhättan.

Detta kan du förvänta dig av Work for you i Trollhättan

Vi har lång erfarenhet av handledning och den lokala arbetsmarknaden i Trollhättan. Alla människor vi träffar har olika bakgrund och förutsättningar. Utifrån alla människors olika förutsättning är det svårt punkta upp vad vi kommer hjälpa just dig med men vi kan lyfta fram några saker vi kan jobba tillsammans med.

  • Matcha dig mot möjliga arbetsgivare.
  • Förbereda dig för samtal med möjliga arbetsgivare.
  • Informera om arbetsmarknaden och eventuella bristyrken.
  • Utvärdera och hjälpa dig mot rätt utbildning.
  • Hjälp med att skriva CV och personligt brev.
  • Boka studiebesök hos arbetsgivare.
  • Studie och yrkesvägledning.
EU flagga

Rusta och Matcha medfinansieras av Europeiska unionen/Europeiska socialfonden.

Vad säger våra kunder?

Det är otroligt när man blir sedd och bemött på ett sätt som visas med respekt, och dessutom får professionell hjälp, tips och råd på vägen till arbete!

Jag tycker att min handledare fungerar bra och är en väldigt motiverad person, hon har kompetens för sitt arbete.

Blir alltid så artigt och positivt bemött av min handledare som är väldigt kompetent och trevlig!!!

Mycket kompetent personal!

Erfarna, mycket god social kompetens. Gör det lilla extra!

Engagerade personal och chefer. Professionella och väldigt hjälpsamma. Jag fick vägledning och kom in i utbildningen som jag trodde var omöjligt.

Mycket bra coach som vägleder mig samt ger mig stöttning efter mina behov. Lyssnar på mig samt hjälper mig med mina svårigheter samt att söka jobb. Har alltid känt mig välkommen.

Jag fick den hjälp och stöd som behövs för att komma in till arbetsmarknaden. Min coach är mycket hjälpsam och jag kunde alltid vända mig för att fråga och be om hjälp. Tack vare dig.

Ja, jag känner mig trygg med min rådgivare varje gång jag vill ställa en fråga.

Vi kontaktar dig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.