Work for you
– Ditt val, vårt uppdrag!

Söker du jobb, söker ditt företag ny personal eller vill du utbilda dig för att komma vidare på arbetsmarknaden? Då har du kommit rätt. Vi tror på en mänskligare arbetsmarknad där alla behövs. Välkommen till Work for you!

Bemanning och rekrytering

Bemanning och rekrytering

Kontakta oss när ni behöver en partner kopplat till kompetensförsörjning.

Vad behöver ni hjälp med?

Kanske vill ni äga delar av rekryteringsprocessen själva, eller så överlåter ni hela till oss – vi hjälper er oavsett behov. Hör av er till oss om ni inte hittar det ni söker här, så tittar vi på ett skräddarsytt upplägg.

Våra tjänster

Hyrrekrytering – ett tryggt och smart sätt att rekrytera

 

Hyrrekrytering är ett tryggt och smart sätt att rekrytera. Vid en hyrrekrytering inleder ni med att hyra in en konsult och kan ta beslut om rekrytering vid ett senare tillfälle. Vi tar hela risken samt står som arbetsgivare under hela perioden, och ni anställer personen när ni känner att det passar er.

Ett konsultuppdrag på heltid alternativt deltid är ett utmärkt sätt för en organisation att ta in ny kompetens och senare avgöra ifall personen ska anställas permanent. 

Bemanning – vid tillfälligt utökat behov av personal

 

Arbetsbelastningen kan variera under året och därmed även behovet av personal. Tillfällen med utökat behov kan exempelvis vara vid arbetstoppar, organisationsförändringar eller föräldraledigheter. Bemanning gör er verksamhet flexibel och ni får en extra resurs under de perioder det behövs.

Vi följer kontinuerligt upp konsulten i sitt uppdrag och tar hela arbetsgivaransvaret. Självklart ansvarar Work for you även för att gällande kollektivavtal följs och för att kund som konsult är nöjda under uppdraget.

Rekrytering – vi hjälper dig hitta rätt personal på lång sikt

 

Att anställa rätt medarbetare är en av de mest kritiska delarna i en verksamhet. Rekrytering är en tidskrävande process som ni med vår hjälp kan besparas. Dessutom kostar en felrekrytering mycket pengar, vilket innebär att det är smart att ta hjälp av experter.

Vi hjälper dig med hela processen, från att ta fram en behovsanalys, till att annonsera, söka och intervjua kandidater. Vi presenterar kandidater med efterfrågad kompetens och du väljer sedan själv vem du vill anställa. Tiden du sparar kan du effektivt lägga på ditt företags kärnverksamhet.

Jobba hos oss Här finns vi Kontakta oss

På vår hemsida använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.