Work for you
– Ditt val, vårt uppdrag!

Söker du jobb, söker ditt företag ny personal eller vill du utbilda dig för att komma vidare på arbetsmarknaden? Då har du kommit rätt. Vi tror på en mänskligare arbetsmarknad där alla behövs. Välkommen till Work for you!

Tolk och översättning

Hej! Hi! Hola! Bonjour! Merhaba! Bok! Oi! Saluton!

Klicka på länken för att boka tolk eller beställa översättning. Har du inget kund-ID ännu? Kontakta oss på tolk@workforyou.se så hjälper vi dig.

Vi möjliggör kommunikation i alla situationer

Varför ska du välja oss?

Vi är ett professionellt tolkföretag med ett stort team av certifierade språktolkar som erbjuder tolktjänster av högsta kvalitet i hela landet.

Våra erfarna tolkar kan hjälpa dig med olika typer av tolktjänster, exempelvis medicinska möten, domstolsförfrågningar, marknadsundersökningar, festivaler, företagsevenemang och konferenser. Våra tolktjänster erbjuds inom kontakttolkning, telefontolkning, videotolkning, affärs- och konferenstolkning samt översättning.

Vår styrka är att vi alltid arbetar utifrån vår värdegrund och styrs av värderingarna Bemötande, Empowerment, Affärsmässighet och Professionalitet. Vi utgår alltid ifrån kammarkollegiets råd om god tolksed. Det ger dig som kund en trygg och högkvalitativ informationsöverföring.

Hör av dig till oss via telefon eller kontaktformuläret nedan. Du når oss på telefonnummer 010-25 25 100.

Våra tolk- och överssättningstjänster

Kontakttolkning

 

Kontakttolkning innebär tolkning på plats och rekommenderas när även andra sinnesintryck måste tas i beaktning, t.ex. gällande kroppsspråk. Kontakttolkning används ofta för uppdrag inom vården, rättsväsendet m.m.

Telefontolkning

 

Telefontolkning är ett tids-, miljö- och kostnadseffektivt alternativ till kontakttolkning eftersom tolken inte behöver vara på plats. Det är även enklast att få till med kort varsel eller om tolkningen ska ske på ett ovanligt språk.

Videotolkning

 

Videotolkning har möjliggjorts av ny teknik och har de visuella fördelarna som kontakttolkning innebär, utan att tolken behöver vara på plats.

Affärs- och konferenstolkning

 

Affärs- och konferenstolkning passar för affärsmöten där deltagarna talar olika språk. Detta möjliggör för de närvarande att uttrycka sig och göra sig förstådda på sitt språk, med branschegna termer, som tolkarna förmedlar på ett korrekt sätt.

Översättning

 

Vi erbjuder översättning av texter för alla kanaler och uppdrag. Om din översättning kräver ett bestyrkt dokument så genomförs den av en auktoriserad översättare, en såkallad translator. Dokumentet får då en stämpel som garant för att översättningen stämmer överens med den ursprungliga texten.

Work for you's tolkförmedling

Work for you:s tolkförmedling har Gävleborg som bas men hela Sverige som arbetsområde.

I Gävle håller vi hus på Norra Köpmangatan 12B, men vår kapacitet är rikstäckande och vi kan arbeta med både tolkar och kunder från hela landet.

Frågor eller synpunkter?

Om du har frågor eller synpunkter är du välkommen att maila oss och så återkommer vi med svar inom 24 timmar (arbetsdagar). Du är också alltid välkommen att ringa oss på 010-25 25 100.

Jobba hos oss Här finns vi Kontakta oss

På vår hemsida använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.