Prata med oss när ditt företag söker personal eller står inför en förändring

Vi har tjänster som underlättar för alla parter

Arbetsgivare hamnar ibland i situationer som innebär att de måste hantera förändringar. Det kan handla om att utveckla verksamheten på olika sätt, till exempel genom att rekrytera personal med viss kompetens eller att behöva säga upp personal. Vid sådana tillfällen hjälper vi dig och dina medarbetare att ta er igenom processen på ett så bra sätt som möjligt. Med över 40 kontor i Sverige har vi goda möjligheter att hjälpa dig där du finns.

Våra medarbetare har bred kunskap om den lokala arbetsmarknaden och lång erfarenhet av att matcha rätt person mot rätt tjänst inom flertalet branscher. Vi erbjuder dig stöd genom hela rekryteringsprocessen.

Står du inför en omorganisation, kompetensväxling, omplacering, uppsägning eller rehabiliteringsåtgärder? Då har vi tjänster som underlättar för alla parter.

Hör andra arbetsgivare berätta om samarbetet med oss

Rekrytering, bemanning eller omställning via en privat jobbförmedling, hur funkar det egentligen? I filmen nedan träffar du en handfull arbetsgivare som förbättrat sina processer genom att välja Work for you.

Våra tjänster

Söker du personal och vill presentera ditt företag för potentiella medarbetare?

Vi hjälper dig att anordna en jobbträff i antingen våra lokaler eller hos dig.
Kontakta oss så tittar vi på det bästa upplägget tillsammans!

Kontakta oss

Vanliga frågor från arbetsgivare

Jobbträff

Kontakta oss så tittar vi på det bästa upplägget tillsammans!

Jobbträff

Kontakta oss så tittar vi på det bästa upplägget tillsammans!