Hej! Hi! Hola! Bonjour! Merhaba! Bok! Oi! Saluton!

Klicka på länken nedan för att boka tolk eller beställa översättning. Har du inget kund-ID ännu? Kontakta oss på [email protected] så löser vi det!

Vi möjliggör kommunikation i alla situationer!

Varför ska du välja oss?

Vi är ett professionellt tolkföretag med ett stort team av certifierade språktolkar som erbjuder tolktjänster av högsta kvalitet i hela landet.

Våra erfarna tolkar kan hjälpa dig med olika typer av tolktjänster, exempelvis medicinska möten, domstolsförfrågningar, marknadsundersökningar, festivaler, företagsevenemang och konferenser. Våra tolktjänster erbjuds inom kontakttolkning, telefontolkning, videotolkning, affärs- och konferenstolkning samt översättning.

Vår styrka är att vi alltid arbetar utifrån vår värdegrund och styrs av värderingarna Bemötande, Empowerment, Affärsmässighet och Professionalitet. Vi utgår alltid ifrån kammarkollegiets råd om god tolksed. Det ger dig som kund en trygg och högkvalitativ informationsöverföring.

Hör av dig till oss via telefon eller kontaktformuläret nedan. Du når oss på telefonnummer 010 – 25 25 100.

Kontakta oss!

Våra tolk- och översättningstjänster

Work for you:s tolkförmedling har Gävleborg som bas men hela Sverige som arbetsområde

I Gävle håller vi hus på Norra Köpmangatan 12b, men vår kapacitet är rikstäckande och vi kan arbeta med både tolkar och kunder från hela landet!

Frågor eller synpunkter?

Maila oss genom länken nedan så får du svar inom 24 timmar (arbetsdagar). Du är alltid välkommen att ringa oss på 010 - 25 25 100.

Kontakta oss!

Vill du jobba som tolk?

Skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss!

Intresseanmälan tolkjobb