Vår mission är att matcha rätt person till rätt jobb

När du kommer till oss har du tagit ett första steg mot ditt nya jobb!

Är du helt redo att påbörja ett nytt jobb eller behöver du kanske rådgivning, stöd och utbildning för att lyckas? Oavsett vägen dit så är vårt slutmål alltid att du ska få ett arbete som passar dig och där du trivs.

Lediga jobb hos Work for you och våra kunder hittar du på vår karriärsida: Lediga jobb. Hittar du inget av intresse just nu är du välkommen att göra en spontanansökan, så finns du i vår kandidatbank för eventuella framtida jobb som matchar din profil.

Vill du snabbt och säkert ha ett nytt jobb men behöver extra stöd i ansökningsprocessen?

Läs mer om Stöd och matchning

Tips för ett bra CV

Första intrycket en potentiell arbetsgivare får av dig är oftast genom ditt personliga brev och CV. Lägg därför lite extra energi på båda två, be någon att korrekturläsa och känner du dig osäker – prata med din jobbkonsult!

Här följer våra tips för att lämna ett gott första intryck när du söker jobb.

1. Personligt brev/intresseanmälan

 

  • Börja slagkraftigt och berätta varför du söker tjänsten
  • Fastna inte i det som varit utan fokusera på framtiden. Berätta om vad du skulle tillföra om de anställer just dig.
  • Matcha dina kunskaper och färdigheter mot det som företaget behöver
  • Skriv hellre kort än långt. En halv A4-sida borde räcka! Ditt brev är förmodligen inte det enda arbetsgivaren har att läsa, och ett flera sidor långt brev kanske inte blir läst över huvud taget.

 

 

2. CV/meritförteckning

 

  • Ett CV ska hållas kort och koncist men ändå ge läsaren en tydlig bild över dina kunskaper, egenskaper och erfarenheter.
  • Gör om dina anställningar till färdigheter, det är dem du blir anställd på. Du kan till exempel uttrycka dig så här: ”Under min tid som X utvecklade jag förmågan att leda och driva projekt både självständigt och i grupp.”
  • Lista endast dina relevanta anställningar, inte alla.
  • Lista dina relevanta utbildningar och examensår (du behöver inte skriva hur många år du tog på dig att slutföra studierna).