Vägen till nytt jobb kan vara krokig - tillsammans gör vi den lite rakare

På väg till jobbet!

Vi har de senaste åren stöttat tusentals personer till nytt jobb eller studier, genom att arbeta resultatinriktat med målet i fokus. På den här sidan kan du läsa om de tjänster vi erbjuder för dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen. Hittar du inte det du söker eller behöver råd och stöd, är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Kontakta oss!

Våra tjänster

Varför ska du välja Work for you?

Vårt breda nätverk av företag på cirka 40 orter i landet ger oss goda förutsättningar att matcha dig mot lediga tjänster. Våra handledare och rekryteringskonsulter har mångårig erfarenhet av att stötta arbetssökande till arbete med goda resultat. Bland våra medarbetare finns många flerspråkiga personer, vilket gör att du som är ny i Sverige har möjlighet att få extra stöd i svenska språket. Alla våra insatser sker med en individuell anpassning till just dina förutsättningar.

Hur ansöker jag till en av era tjänster?

Det är din kontaktperson hos Arbetsförmedlingen som avgör vilken tjänst som är rätt för dig. Stöd och matchning är en såkallad LOV-tjänst vilket innebär att du själv har rätt att välja leverantör. Om du vill gå hos Work for you så berättar du det för din kontaktperson hos Af.

Vanliga frågor och svar

Träffa våra deltagare och jobbkonsulter

Vad innebär det att delta i våra tjänster? Vad kan du förvänta dig? Hur ser våra jobbkonsulter på sitt uppdrag? I den ena filmen nedan får du höra vad ett par tidigare deltagare tycker om tiden hos oss, i den andra berättar våra jobbkonsulter om vardagen på Work for you.

Så förbereder du dig för första dagen hos oss

Att påbörja resan mot nytt jobb är för många spännande men kan samtidigt vara lite nervöst. Vi tror på din förmåga att påverka och förändra din livssituation och vill att du utmanar dig själv och utvecklar dina kunskaper under tiden hos oss. Här följer tips som är bra att ha med sig inför första dagen och under resans gång.

Fokusera på målet

Du är på väg mot ditt nya jobb eller mot nya studier. Påminn dig ofta om varför du är här och känn dig stolt över att du har påbörjat den här resan. Tillsammans kan vi ta dig till ditt mål.

Respektera varandra

Vi vet att ett gott bemötande är avgörande för första intrycket. Det gäller för oss som arbetar här, men också för dig som är deltagare. Vi är alla med och bidrar till den goda stämning och fina atmosfär som råder här, genom att behandla varandra med vänlighet och respekt.

Ha lite tålamod

Bli inte avskräckt om första dagen inte blir som du tänkt dig. Det kan ta lite tid att komma in i nya rutiner och bryta gamla mönster och vanor. Om något känns besvärligt, prata istället med någon av oss så lovar vi att göra allt vi kan för att du ska komma upp på banan igen.

Kom i tid

Tänk på att det kan ta längre tid att ta sig till en ny plats än man tror. Det kan till exempel vara problem med trafiken, men också svårt att hitta rätt adress. Se därför till att åka hemifrån i tid inför första dagen och riskera hellre att komma för tidigt än för sent.

Våga be om hjälp

Vårt uppdrag är att stötta dig. Tveka aldrig att ta kontakt med din konsult om det uppstår frågor eller funderingar, stora som små.