Är du intresserad av att jobba hos oss?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga och intressanta potentiella medarbetare. Hittar du ingen tjänst som passar dig under Lediga tjänster är du välkommen att maila till aktuell Platschef på den ort du är intresserad av att arbeta. Har du frågor som rör vår rekryteringsprocess eller oss som arbetsgivare är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi är en organisation som växer

Vi är en organisation som ständigt växer, något som medför både fler av befintliga roller men även att nya roller skapas. Det innebär att vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för medarbetare som presterar särskilt väl – och rekryterar majoriteten av våra chefer internt. Du som visar ambition och vilja har alla möjligheter att växa och utvecklas med företaget.

Vår företagskultur bygger på engagemang och viljan att hjälpa människor

Bemötande, Empowerment, Affärsmässighet och Professionalitet är de begrepp som utgör fundamentet i vår värdegrund. Vi rekryterar medvetet personer med höga ambitioner, stort engagemang och ett genuint intresse för människor. Vi vet att vår framgång bygger på att vi arbetar fokuserat för att uppnå resultat i våra uppdrag. Vi som arbetar här har en tydlig målbild och är beredda att jobba hårt för att nå dit. Vi strävar också efter en väl avvägd sammansättning av ålder, etnicitet och kön, för att bättre kunna möta våra kunders mångfald.