Vi erbjuder tjänster för dig som är ny i Sverige och snabbt vill etablera dig på arbetsmarknaden

Vi har flera tjänster som ökar dina chanser att snabbt etablera dig på arbetsmarknaden. Dessutom har vi stora möjligheter att erbjuda språkstöd på ditt modersmål, då många anställda hos oss själva är utrikesfödda och flerspråkiga. Du kan också anmäla dig till Stöd och matchning hos oss, för att hitta snabbaste vägen till ditt nya jobb.

Yrkes- och studieförberedande moduler

I Yrkes- och studieförberedande moduler (YSM) hos Work for you får du utbildning och vägledning för att snart kunna arbeta eller studera i Sverige.
Du kommer bland annat att få lära dig hur den svenska arbetsmarknaden fungerar, och möjligheten
att med handledning få testa på olika yrken du är intresserad av.

Vill du lära dig svenska?

Vårt dotterbolag Infokomp har lång erfarenhet av att erbjuda SFI (svenska för invandrare). Här får du det stöd och de utmaningar som du behöver för att snabbt utveckla din svenska.

Läs mer på www.infokomp.se.

Ansök om Stöd och matchning

Stöd och matchning

Har Arbetsförmedligen beviljat dig tjänsten Stöd och matchning? Vi hjälper dig ta snabbaste vägen till nytt jobb. Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse

Mer om våra program

Jobbträff

Kontakta oss så tittar vi på det bästa upplägget tillsammans!

Stöd och matchning

Vill du ta snabbaste vägen till ditt nya jobb? Vi ger dig verktygen du behöver. Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar.