Vi stärker arbetskraften i dig [email protected]

Stöd och Matchning - kortaste vägen till jobb eller studier

När du kommer till oss så har du tagit det första steget mot ditt nya jobb eller utbildning. Vid din sida har du både handledare och rekryteringskonsulter som stöttar och matchar dig på din väg till arbete. Vårt mål är att du så snabbt som möjligt ska hitta ett jobb eller en utbildning som passar dig.

I Stöd och matchning fokuserar vi på arbete eller studier

Tillsammans kombinerar vi de delar du behöver stärkas i för att snabbt kunna påbörja ett arbete eller studier, och vi följer dig under hela processen. Parallellt med arbetet mot dina mål kan du få feedback på dina ansökningshandlingar, delta i givande seminarier, hjälp med att hitta praktikplats, göra studiebesök, eller träna inför en intervju. Är det aktuellt med studier så får du hjälp av en Studie- och yrkesvägledare med att hitta rätt bland olika utbildningsalternativ och stöd för att du så snart som möjligt ska kunna påbörja din utbildning.

Är du beredd att snabbt påbörja ett nytt arbete?

Vi hjälper dig med kontakter utifrån de jobb som matchar din profil. Våra nätverk spänner över de flesta branscher och orter, och dessa kontakter får du tillgång till, allt för att du så snabbt som möjligt ska hitta ett arbete som passar dig. Våra rekryteringskonsulter bearbetar dagligen olika arbetsgivare och våra nätverk utökas därför kontinuerligt. Vi håller oss ständigt uppdaterade om företagens personalbehov och matchar din profil mot lediga jobb.

Står du inför en förändring eller är osäker på vad du vill jobba med?

En handledare finns vid din sida och tillsammans kartlägger ni din arbetsmarknad och din väg till jobb eller studier. Är det aktuellt med studier så får du hjälp av en Studie- och yrkesvägledare med att hitta rätt bland olika utbildningar och stöd för att du så snart som möjligt ska kunna påbörja din utbildning.

Så går du tillväga

För mer information om programmet ”Stöd och matchning” kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen eller maila till oss på [email protected] så hjälper vi dig. Skriv i mailet vilken ort du vill gå på, så kommer en av våra medarbetare nära dig att höra av sig inom kort.

Produktblad för Stöd och matchning

Stöd och matchning svenska

Do you want help getting a job as soon as possible? Stöd och matchning engelska

 الدعم والاختيار المناسب  Stöd och matchning arabiska

Diyaar ma u tahay inaad si dhaqso leh shaqo cusub ku bilowdo?  Stöd och matchning somaliska

Готовы ли Вы быстро начать Вашу новую работу? Stöd och matchning ryska

Hızlı bir şekilde yeni bir işe başlamaya hazır mısınız? Stöd och matchning turkiska

¿Estás preparado para comenzar a trabajar lo antes posible? Stöd och matchning spanska

Êtes-vous prêt à commencer un nouveau travail rapidement? Stöd och matchning franska

Hûn amadene bo peyda kirina şolek nû? Stöd och matchning kumanji

ስራሕ ንዓኻ/ንዓኺ Stöd och matchning tigrinja

Vi ses!

Tjänsten finns i (inklusive KA-nummer): Eskilstuna 10063891, Gävle 10063890, Haninge 10063896, Hudiksvall 10063892, Karlstad 10063893, Linköping 10063897, Ljusdal 10063895, Lund 10063894, Malmö 10063894, Ockelbo 10063890, Sandviken 10063890, Södertälje 10063896.