Work for You Våra program Flen
Kom ihåg mig

Välkommen till Flen

 • Götgatan 2
  64237 Flen
  Tel: 070-164 28 98

 • Norra Kungsgatan 9
  64237 Flen
  Tel: 070-164 28 98

Våra program

 •   Grundläggande moduler

  Grundläggande moduler är en orienterande och vägledande insats i nio moduler.

  Målet inom grundläggande moduler är att förbättra kunskaper i svenska språket och får en klar bild av det svenska samhället samt hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Grundläggande moduler är i första hand avsedd för personer som är arbetssökande och är inskrivna hos Arbetsförmedlingen, med kortare skolgång än 6 år eller ingen alls. Den är även anpassad till personer som saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, eller behöver omsätta sina kunskaper i svenska förhållanden via praktik med språkstöd. Samtliga moduler anpassas efter individuella behov och förutsättningar och varje deltagare får ett intyg utifrån genomförda moduler.

  Programmet finns även i (inklusive KA-nummer): Bollnäs 10026062, Eskilstuna 10026122, Hudiksvall 10026064, Karlskoga 10029562, Lindesberg 10026061, Ljusdal 10026064, Sandviken 10026063, Söderhamn 10026062, Södertälje 10026328, Sveg 10026064, Filipstad 10029562, Flen 10026122 , Kristinehamn 10029562

Vi som jobbar här

Träffa våra deltagare och jobbkonsulter

Vad innebär det att gå ett av våra program? Vad kan du förvänta dig? Hur ser våra jobbkonsulter på sitt uppdrag? I den ena filmen nedan får du höra vad ett par tidigare deltagare tycker om tiden hos oss, i den andra berättar våra jobbkonsulter om vardagen på Work for you.

Så förbereder du dig för första dagen hos oss

Att påbörja resan mot nytt jobb är för många spännande men kan samtidigt vara lite nervöst. Vi tror på din förmåga att påverka och förändra din livssituation och vill att du utmanar dig själv och utvecklar dina kunskaper under tiden hos oss. Här följer tips som är bra att ha med sig inför första dagen och under resans gång.

Fokusera på målet

Du är på väg mot ditt nya jobb eller mot nya studier. Påminn dig ofta om varför du är här och känn dig stolt över att du har påbörjat den här resan. Tillsammans kan vi ta dig till ditt mål.

Respektera varandra

Vi vet att ett gott bemötande är avgörande för första intrycket. Det gäller för oss som arbetar här, men också för dig som är deltagare. Vi är alla med och bidrar till den goda stämning och fina atmosfär som råder här, genom att behandla varandra med vänlighet och respekt.

Ha lite tålamod

Bli inte avskräckt om första dagen inte blir som du tänkt dig. Det kan ta lite tid att komma in i nya rutiner och bryta gamla mönster och vanor. Om något känns besvärligt, prata istället med någon av oss så lovar vi att göra allt vi kan för att du ska komma upp på banan igen.

Kom i tid

Tänk på att det kan ta längre tid att ta sig till en ny plats än man tror. Det kan till exempel vara problem med trafiken, men också svårt att hitta rätt adress. Se därför till att åka hemifrån i tid inför första dagen och riskera hellre att komma för tidigt än för sent.

Våga be om hjälp

Vårt uppdrag är att stötta dig. Tveka aldrig att ta kontakt med din konsult om det uppstår frågor eller funderingar, stora som små.

Följ oss på Facebook

Håll dig uppdaterad om nya jobbträffar och allt annat som händer här på Work for you.

Work for you på Facebook

 

Följ oss på LinkedIn

Bygg vidare på ditt personliga nätverk! Vi finns självklart på LinkedIn också.

Work for you på LinkedIn

Tips för ett bra CV

Första intrycket en potentiell arbetsgivare får av dig är oftast genom ditt personliga brev och CV. Lägg därför lite extra energi på båda två, be någon att korrekturläsa och känner du dig osäker – prata med din jobbkonsult!

Här följer våra tips för att lämna ett gott första intryck när du söker jobb.

1. Personligt brev/intresseanmälan

 

 • Börja slagkraftigt och berätta varför du söker tjänsten
 • Fastna inte i det som varit utan fokusera på framtiden. Berätta om vad du skulle tillföra om de anställer just dig.
 • Matcha dina kunskaper och färdigheter mot det som företaget behöver
 • Skriv hellre kort än långt. En halv A4-sida borde räcka! Ditt brev är förmodligen inte det enda arbetsgivaren har att läsa, och ett flera sidor långt brev kanske inte blir läst över huvud taget.

 

 

2. CV/meritförteckning

 

 • Ett CV ska hållas kort och koncist men ändå ge läsaren en tydlig bild över dina kunskaper, egenskaper och erfarenheter.
 • Gör om dina anställningar till färdigheter, det är dem du blir anställd på. Du kan till exempel uttrycka dig så här: ”Under min tid som X utvecklade jag förmågan att leda och driva projekt både självständigt och i grupp.”
 • Lista endast dina relevanta anställningar, inte alla.
 • Lista dina relevanta utbildningar och examensår (du behöver inte skriva hur många år du tog på dig att slutföra studierna).