Är du ny i Sverige?

Work for you hjälper dig att etablera dig på den svenska arbetsmarknaden och i det svenska samhället. Det finns många vägar till arbetsmarknaden och alla innehåller svensk undervisning. Undervisningen lär dig kommunicera både muntligt och skriftligt. Svensk undervisning är inte bara en väg till arbetsmarknaden det är en väg in i det svenska samhället.

Två killar skakar hand

Dina tidigare studie och yrkeserfarenheter är något som påverkar vilken form av svensk undervisning som passar för dig. Studierna kan med fördel kombineras med arbete, praktik eller yrkessvenska. Tillsammans hjälps vi åt att hitta en väg som hjälper dig att nå dina studiemål och integrera i det svenska samhället.

Genom vårt utbildningsföretag Infokomp bedriver vi SFI, grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning och yrkessvenska. Utöver Infokomp har vi kontakter med övriga utbildare i SFI och kan hjälpa dig i kontakterna med din lokala skola. Kontakta oss så kan vi tillsammans hitta en väg framåt för dig.

Lär mer om

Rusta och matcha

Egestas sed tempus urna et pharetra pharetra massa. Feugiat in fermentum posuere urna nec. Nisl condimentum id venenatis a condimentum.

Läs mer här