Work for you
– Ditt val, vårt uppdrag!

Söker du jobb, söker ditt företag ny personal eller vill du utbilda dig för att komma vidare på arbetsmarknaden? Då har du kommit rätt. Vi tror på en mänskligare arbetsmarknad där alla behövs. Välkommen till Work for you!

Rusta och Matcha

Rusta och matcha är en tjänst som lanserades i mars 2020. Syftet med rusta och matcha är att fler arbetssökande som är inskriva på arbetsförmedlingen ska kunna få ökat individuellt stöd på sin väg mot arbete eller utbildning.

Vi är en erfaren rusta och matcha leverantör.

I tjänsten Kundval Rusta och Matcha kommer du att få individuellt stöd för att hitta rätt väg framåt utifrån den kunskap och erfarenhet du har med dig. När du kommer till oss får du en egen jobbcoach. Tillsammans genomför ni en kartläggning av ditt nuläge och upprättar sedan en plan för att komma vidare mot nästa steg på din väg mot målet – arbete eller utbildning.

Vi har genom mångårig erfarenhet sett att man ibland inte själv ser alla möjligheter och talanger som man har som skulle kunna vara användbara på arbetsmarknaden. Vi tror att alla människor har en potential och vill tillsammans med dig hitta dina starka sidor. Med stöd och inspiration från våra engagerade jobbcoacher hjälper vi dig att bli mer efterfrågad på arbetsmarknaden.

Frågor om rusta och matcha

Hur ska jag tänka vid val av rusta och matcha leverantör?

Varför ska jag välja Work for you som leverantör i rusta och matcha?

Hur gör jag för att välja Work for you som leverantör?
Vi hjälper dig med

  • Stöd i din datautveckling och i ditt digitala jobbsökande för att förbättra dina jobbsökarfärdigheter.
  • Kontakter med arbetsgivare samt studiebesök hos arbetsgivare.
  • Information om arbetsmarknad/arbetsliv/studier för att få kunskap om bristyrken och aktuella studier i närområdet.
  • Vägledning till dolda jobb som inte finns utannonserade.
  • Individuell träning i intervjuteknik.
  • Studie och yrkesvägledning.
  • Stöd i att undersöka olika typer av utbildningar.
  • Bokning av studiebesök på utbildningar du är intresserad av innan du bestämmer dig för att ansöka.

Branschkunskap

Work for you har en bred kunskap inom många olika branscher. Vår personal har varierad bakgrund och erfarenheter från olika yrkesområden som vi använder oss av i vår coachning. Vi utgår från dina önskemål och behov.

Boka gärna ett besök hos oss innan du bestämmer dig och få mer information och få svar på dina frågor av våra erfarna jobbcoacher.

Så går du tillväga

Det är Arbetsförmedlingen som avgör om du har rätt till Rusta och Matcha. För att få mer information kontakta din handläggare. Vill du veta mer om vad det innebär att delta i Rusta och Matcha hos oss som leverantör är du varmt välkommen att kontakta oss!

EU flagga

Rusta och matcha medfinansieras av Europeiska unionen/Europeiska socialfonden.

Lediga jobb Om oss Kontakta oss

På vår hemsida använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.