Söker du utbildning?

Vägen fram till ditt drömjobb kan kräva en utbildning. En utbildning ger dig bättre möjligheter på arbetsmarknaden och en utbildning utvecklar dig som individ. Inom Work for you koncernen har vi grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning och yrkessvenska. Även om du inte tänkt studera vidare på högre nivå så är våra utbildningar en bra grund att ha vid arbetssökande.

Två killar skakar hand

Grundläggande vuxenutbildning motsvarar svensk skola fram till årskurs 9. Efter den grundläggande vuxenutbildningen finns den gymnasiala vuxenutbildningen som motsvarar svenska gymnasiet. Båda utbildningarna innehåller mängder med olika kurser. Vilka kurser som är aktuella för dig beror på dina förkunskaper och dina mål.

De flesta jobb idag kräver eftergymnasial utbildning och arbetslösheten för gruppen med eftergymnasial utbildning är markant lägre än för gruppen som saknar gymnasial utbildning. Efter gymnasial utbildning kräver att den gymnasiala utbildningen är avklarad.

Yrkessvenska är en utbildning som riktar sig till dig med yrkeskunskaper men behöver stärka din kunskap i det svenska språket inom ditt specifika yrkesområde. Yrkessvenska är en tjänst som Work for you tillhandahåller och det är arbetsförmedlingen som beslutar vilka som har rätt till utbildningen.

Work for you kan arbetsmarknaden och dess behov. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa arbetslösa hitta sina drömjobb. En viktig del i detta är att vägleda i studiefrågor. Kontakta oss så kan vi tillsammans hitta din drömutbildning.

Lär mer om

Rusta och matcha

Egestas sed tempus urna et pharetra pharetra massa. Feugiat in fermentum posuere urna nec. Nisl condimentum id venenatis a condimentum.

Läs mer här

Arbetsmarknads­utbildning för personer med synned­sättning

Egestas sed tempus urna et pharetra pharetra massa. Feugiat in fermentum posuere urna nec. Nisl condimentum id venenatis a condimentum.

Läs mer här