Konsulttimmen Sundsvall

En grupp människor håller varandras händer

Work for you grundades 2005 och vi har varit etablerade i Sundsvall i över tio år. Vi finns till för både företag och privatpersoner med målet att stärka arbetsmarknaden i Sverige. Work for you hjälper och stöttar individer och företag att nå sina mål på marknaden. Vi stöttar och guidar. Vårt arbete sker i nära samarbete med arbetsgivare och arbetstagare. Work for you finns på närmare 50 orter från Ystad i söder till Sundsvall i norr.

Kärnan i vår verksamhet är människan och möten mellan människor. Det är i möten vi ser individen, skapar förtroende och förståelse för alla individers olika förutsättningar. Bra resultat för alla parter bygger på att förstå varandra. Det skapar individuella framgångar och starka företag.

Lyckad rusta och matcha matchning

Gratis företagsrådgivning genom Konsulttimmen

Med ett brett spektrum av affärs- och innovationsrådgivning och med lång erfarenhet av egna bolag ger nu Work For You och samarbetande konsulter gratis stöd till lokala företag i Sundsvall genom kommunens näringslivsbolag, Företagscenter Sundsvall.

Genom konsulttimmen kan du som företagare få kostnadsfri expertrådgivning. Du får tillgång till tre kostnadsfria timmar tillsammans med någon av våra lokala konsulter. Rådgivningen utförs av kvalificerade experter som valts ut och upphandlats av Näringslivsbolaget i Sundsvall AB.

Tre unga vuxna i samtal på ett kontor

Work for you erbjuder rådgivning ges inom dessa områden:

  • Ekonomi
  • Avtal och juridik
  • Marknad, sälj, socialmedia och varumärkesarbete
  • Ledning, organisationsutveckling och HR
  • Digitalisering, teknik och IT
  • Produkt/tjänsteutveckling och import/export

”Syftet med Konsulttimmen är att ge stärkt konkurrenskraft långsiktigt hos företag i Sundsvall. Konsulttimmen riktar sig till företag med F-skattsedel, oavsett bolagsform, som är registrerade i Sundsvall kommun.”,

enligt Företagscenter Sundsvall.

Läs mer om vad vi kan erbjuda

Hur bokar du en konsult?

  1. Ansök till konsulttimmen här: https://foretagscenter­sundsvall.se/­konsulttimmen-formular
  2. Kontakta oss via de kontaktuppgifter du får direkt efter godkänd ansökan. Uppge det ID-nummer du fått.
  3. Tillsammans bokar vi ett möte som kan ske digitalt eller fysiskt.
En kvinna med runda glasögon tittar åt sidan