Rusta och matcha Stockholm

Glada människor

Öppet hus

Kom på fika hos oss!
Bjud med en vän och kom förbi på vår öppna kaffestund. Vi bjuder på kaffe, te och något sött att äta! Vi kommer berätta om hur vi kan stötta dig mot jobb eller studier.
Tisdagar 10:00-12:00


Work for you finns på över 40 orter runt om i Sverige. Vi har bland annat flera kontor i Stockholmsområdet.

Vår närvaro i Stockholmsområdet innebär att vi kan erbjuda våra tjänster till arbetssökande och företag i hela regionen, inklusive Kista, Södertälje, Haninge och andra närliggande områden.

Våra kontor i Stockholm

Vad är rusta och matcha?

Rusta och matcha är en tjänst som har utvecklats av Arbetsförmedlingen i samarbete med fristående aktörer. Tjänsten syftar till att hjälpa arbetssökande att snabbt komma ut i arbete eller utbildning. Genom att arbeta nära varje individ skapar vi en personlig och effektiv strategi för att hjälpa dem att uppnå sina mål och drömmar. Vi strävar efter att skapa en professionell och lyckad upplevelse för alla våra kunder.

Varför välja oss

Kompetenta handledare

Våra handledare på Work for you är inte bara kunniga och erfarna, utan också passionerade om att hjälpa människor att hitta det rätta arbetet. Vi förstår att varje person är unik och har olika talanger, intressen och mål, och därför erbjuder vi en personlig och individanpassad service för att hjälpa dig att hitta ditt drömjobb.

Vi fokuserar på dig

Vi på Work for you tror på att arbetet ska vara meningsfullt och tillfredsställande. Därför är det våra handledares uppgift att hjälpa dig att hitta en roll som passar dina intressen, erfarenheter och karriärmål. Om en roll inte är rätt för dig, kommer det inte heller att fungera bra för den arbetsplats du provar på. Om vi kan leverera ett långsiktigt resultat till våra företagssamarbeten, kan vi också vårda våra goda kontakter med arbetslivet.

Goda kontakter med arbetslivet

Vi kan arbetsmarknaden i Stockholmsområdet. Det spelar ingen roll om du är väl rustad för ett jobb om vi inte kan hitta ett företag som matchar din kompetens och dina intressen. Vi lägger ner mycket tid och energi på att besöka och kartlägga företagens behov och arbetssätt.

Så här kommer du i gång med Rusta och matcha hos oss

Arbetsförmedlingen beslutar

Du behöver vara registrerad som arbetslös på arbetsförmedlingen för att få möjlighet att gå Rusta och matcha. Kontakta din handläggare för att se om du har rätt till tjänsten.

Välj oss som leverantör

Prata med din kontakt på Arbetsförmedlingen och informera dem om att du är intresserad av att delta i Rusta och matcha programmet genom Work for you. Kom ihåg att det är Arbetsförmedlingen som beslutar om du har rätt att delta i programmet.

Vi kontaktar dig för ett första möte

Efter att du har fått godkännande har vi möjlighet att lära känna varandra och påbörja din resa mot att hitta ett jobb eller en utbildning som passar dig. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och hjälpa dig att uppnå dina mål!

EU flagga

Rusta och Matcha medfinansieras av Europeiska unionen/Europeiska socialfonden.

Vad säger våra kunder?

Det är otroligt när man blir sedd och bemött på ett sätt som visas med respekt, och dessutom får professionell hjälp, tips och råd på vägen till arbete!

Jag tycker att min handledare fungerar bra och är en väldigt motiverad person, hon har kompetens för sitt arbete.

Blir alltid så artigt och positivt bemött av min handledare som är väldigt kompetent och trevlig!!!

Mycket kompetent personal!

Erfarna, mycket god social kompetens. Gör det lilla extra!

Engagerade personal och chefer. Professionella och väldigt hjälpsamma. Jag fick vägledning och kom in i utbildningen som jag trodde var omöjligt.

Mycket bra coach som vägleder mig samt ger mig stöttning efter mina behov. Lyssnar på mig samt hjälper mig med mina svårigheter samt att söka jobb. Har alltid känt mig välkommen.

Jag fick den hjälp och stöd som behövs för att komma in till arbetsmarknaden. Min coach är mycket hjälpsam och jag kunde alltid vända mig för att fråga och be om hjälp. Tack vare dig.

Ja, jag känner mig trygg med min rådgivare varje gång jag vill ställa en fråga.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.