Work for you
– Ditt val, vårt uppdrag!

Söker du jobb, söker ditt företag ny personal eller vill du utbilda dig för att komma vidare på arbetsmarknaden? Då har du kommit rätt. Vi tror på en mänskligare arbetsmarknad där alla behövs. Välkommen till Work for you!

Rusta och matcha Uppsala

Kom in till oss på S:t Olofsgatan 11. Vi som sitter här är ett gäng rutinerade handledare med goda kontakter med lokala näringslivet. Hos Work for you i Uppsala får du verktygen och stödet för att nå dina mål. Vi stöttar dig i möten med olika arbetsgivare och rustar och matchar dig för att lyckas i dessa kontakter. Vi vill bidra till att skapa motivation och livskvalité för dig genom vår entusiasm och kunskap. Du är hjärtligt välkommen in till oss på Work for you i Uppsala.

Kontakta oss

Adress:

Kungsängsgatan 29, 75 322 Uppsala

Kontaktperson:

Sara Maroof

Telefonnummer:

070-164 51 02

E-post:

sara.maroof@workforyou.se

KA-nummer:

10069086

Vi kontaktar dig:

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.


Vad är Rusta och matcha i Uppsala?

Rusta och matcha är en tjänst för dig som av någon anledning behöver lite extra stöttning för att hitta jobb eller utbildning. Vi på Work for yous Uppsalakontor är en lokal leverantör, som du kan välja om du fått godkännande från arbetsförmedlingen att gå rusta och matcha. Vi har lång erfarenhet från den lokala arbetsmarknaden och vet vad som krävs för att rusta och matcha dig för arbetsmarknaden i Uppsala. Det tydligaste exemplet på vad vi kan bidra med är kontakter med den lokala arbetsmarknaden. Vi vet att det är dig vi rustar och matchar så utgångspunkten kommer vara just dig. Så om du bor i Uppsala och ska gå rusta och matcha så kontakta Work for you Uppsala.

Det är enkelt. Så anmäler du till Rusta och matcha i Uppsala

Kom ihåg att det är arbetsförmedlingen som bestämmer om du är berättigad till att gå rusta och matcha. Om detta är klart så är det dags att välja leverantör. Vi på Work for you i Uppsala hoppas givetvis att du skall välja oss och i så fall meddelar du din kontaktperson på arbetsförmedlingen att du vill gå hos Work for you. Eller så anmäler du dig direkt på arbetsförmedlingens webbplats, www.arbetsförmedlingen.se, Vilket sätt du än väljer så kan du komma att behöva vårt unika KA-nummer 100690086. Är det några frågetecken eller problem med registrering så tveka inte att kontakta oss på Work for you rusta och matcha Uppsala.

Detta kan du förvänta dig av Work for you i Uppsala

Vi vet vad som behövs för ett lyckat matchning och rustnings arbete. Den kunskapen har vi skaffat oss genom många års erfarenhet inom branschen. Det viktigaste av allt är vi utgår från dig, dina behov och dina kunskaper. Om du hittar rätt i vad du vill så vet vi att vi kommer leverera kvalitet i våra relationer med arbetsgivarna. Det blir en lyckad rustning och matchning helt enkelt. Din tid hos oss kommer präglas av vad just du behöver och därför är det svårt att exakt gå in på vad vi kommer erbjuda dig. Nedan följer några punkter som kan bli aktuella.

  • Hjälpa dig att hitta möjliga arbetsgivare. Möjliga arbeten finns på många ställen arbetsförmedlingen, rekryteringskonsulter, sociala medier, spontana ansökningar eller via kontakter.
  • Hjälpa dig i kontakten med arbetsgivare. Det kan röra sig om allt från att skriva CV och personligt brev till hur du ska besvara frågor på en anställningsintervju.
  • Hjälpa dig med studievägledning och informera om arbetsmarknaden och möjliga bristyrken. Arbetsmarknaden är komplex och rörlig och vi ger dig kunskap som ökar sannolikheten att ditt studieval leder till arbete.
Det är otroligt när man blir sedd och bemött på ett sätt som visas med respekt, och dessutom får professionell hjälp, tips och råd på vägen till arbete! – Deltagare Rusta och matcha.
Jag tycker att min handledare fungerar bra och är en väldigt motiverad person, hon har kompetens för sitt arbete. – Deltagare rusta och matcha Hässleholm
Blir alltid så artigt och positivt bemött av min handledare som är väldigt kompetent och trevlig!!! – Deltagare rusta och matcha Gävle
Mycket kompetent personal! – Deltagare rusta och matcha Hässleholm
Erfarna, mycket god social kompetens. Gör det lilla extra! – Rusta och matcha deltagare Karlstad
Engagerade personal och chefer. Professionella och väldigt hjälpsamma. Jag fick vägledning och kom in i utbildningen som jag trodde var omöjligt. – Kommentar från Matchningskollen.se
Mycket bra coach som vägleder mig samt ger mig stöttning efter mina behov. Lyssnar på mig samt hjälper mig med mina svårigheter samt att söka jobb. Har alltid känt mig välkommen. – Kommentar från Matchningskollen.se
Jag fick den hjälp och stöd som behövs för att komma in till arbetsmarknaden. Min coach är mycket hjälpsam och jag kunde alltid vända mig för att fråga och be om hjälp. Tack vare dig. – Kommentar från Matchningskollen.se
Ja, jag känner mig trygg med min rådgivare varje gång jag vill ställa en fråga. – Deltagare rusta och matcha Kista
EU flagga

Rusta och matcha medfinansieras av Europeiska unionen/Europeiska socialfonden.

Jobba hos oss Här finns vi Kontakta oss

På vår hemsida använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.