Work for you
– Ditt val, vårt uppdrag!

Söker du jobb, söker ditt företag ny personal eller vill du utbilda dig för att komma vidare på arbetsmarknaden? Då har du kommit rätt. Vi tror på en mänskligare arbetsmarknad där alla behövs. Välkommen till Work for you!

Stöd och Matchning

I stöd och matchning fokuserar vi på jobb och studier

Tjänsten går ut på att hjälpa dig att hitta snabbaste vägen till ditt nya jobb eller utbildning. Tillsammans kombinerar vi de delar du behöver stärkas i för att snabbt kunna påbörja ett arbete eller studier, och vi följer dig under hela processen.

Parallellt med arbetet mot dina mål kan du få feedback på dina ansökningshandlingar, delta i givande seminarier, hjälp med att hitta praktikplats, göra studiebesök eller träna inför en intervju.

Är det aktuellt med studier så får du hjälp av en studie- och yrkesvägledare med att hitta rätt bland olika utbildningsalternativ och stöd för att du så snart som möjligt ska kunna påbörja din utbildning.

Kortaste vägen till jobb eller studier

När du kommer till oss för Stöd och matchning så har du tagit ett första steg mot jobb eller utbildning. Vi har lång erfarenhet av jobbmatchning och förser dig med verktygen och kontakterna för att hjälpa dig ända fram till anställningsavtalet.

Din väg till arbete

Att söka jobb är en krävande process som utan rätt kontakter kan kännas svår. Work for you har som en av Sveriges första privata jobbförmedlingar många års erfarenhet av jobbmatchning och ett brett kontaktnät med arbetsgivare. Vi jobbar alltid på dina villkor och anpassar upplägget för att det ska passa just dig. Nedan följer exempel på aktiviteter som vi hjälper dig med:

 CV och ansökan

Vi hjälper dig med CV och ansökan så att du får komma på anställningsintervju.

 Kompetenskartläggning

Vi ger dig individuell handledning där du blir tryggare i dina styrkor, kompetenser och intressen samt lär dig använda dessa till din fördel på intervjuer.

 Intervjuträning

Vi övar oss tillsammans så att du känner dig förberedd inför din anställningsintervju.

 Arbetsgivarkontakter

Vi förser dig med arbetsgivarkontakter du är intresserad av och bokar intervjuer. Vi arbetar aktivt med att hitta arbetsgivare som kan matchas mot våra deltagare och håller oss ständigt uppdaterade om deras personalbehov.

 Kartläggning av din arbetsmarknad

Tillsammans utforskar vi din arbetsmarknad. Vad vill du jobba med? Var finns jobben? Var kan vi göra företagsbesök?

 Jobb, praktik eller utbildning

Målet är att hitta ett arbete du trivs med. Ofta kan en tids praktik eller utbildning bättra dina chanser att få jobbet, och då hjälper våra studie- och yrkesvägledare dig att hitta rätt studier eller en passande praktikplats. Om situationen efter en tid förändras är du alltid välkommen tillbaka till oss.

Så går du tillväga

Det är Arbetsförmedlingen som avgör om du har rätt till Stöd och matchning. För att få mer information kontakta din handläggare. Vill du veta mer om vad det innebär att delta i Stöd och Matchning hos oss som leverantör är du varmt välkommen att kontakta oss!

Lediga jobb Om oss Kontakta oss

På vår hemsida använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.