Work for you
– Ditt val, vårt uppdrag!

Söker du jobb, söker ditt företag ny personal eller vill du utbilda dig för att komma vidare på arbetsmarknaden? Då har du kommit rätt. Vi tror på en mänskligare arbetsmarknad där alla behövs. Välkommen till Work for you!

Yrkes- och studie­förberedande moduler

Utbildning och vägledning för att komma närmare arbete och studier

Du kommer bland annat att få information om arbetsmarknaden och olika yrken som intresserar dig särskilt. Information om studier och vilka utbildningsvägar som finns att ta för att komma närmare ett arbete, hur du söker till en viss utbildning samt vad det finns för antagningskrav.

I kombination med detta har vi även praktiska moment så som studiebesök på olika arbetsplatser och utbildningar samt praktik för att träna på svenska eller testa på ett arbete som du funderar på.

Individuell vägledning

Under utbildningen får du även individuell studie- och yrkesvägledning där du får stöd i att spegla dina förutsättningar, kompetenser och önskemål mot arbetsmarknadens behov och det tilltänkta yrkesområdets krav. Vet du inte vad ditt nästa steg är så är det helt okej. Våra studie- och yrkesvägledare jobbar med dig för att hitta rätt väg.

Omfattning

Arbetsförmedlingen bestämmer om du ska gå hos oss 50% eller 100%. Maximalt sex (6) månader.

Tillvägagångssätt

Din handläggare på Arbetsförmedlingen beslutar om du behöver Yrkes- och studieförberedande moduler. Du får sedan komma till Work for you för ett möte med introduktion och planering.

Jobba hos oss Här finns vi Kontakta oss

På vår hemsida använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.